Najbolji Brend

Najbolji brend motornih ulja je – LIQUI MOLY

Čitaoci auto magazina su opet glasali za  LIQUI MOLY;

Nekoliko miliona čitaoca je učestvovalo u anketi za izbor najboljeg brenda motornih ulja. Rezultat je bio izvanredan: Jasni pobednik je LIQUI MOLY.

“Želimo da se zahvalimo čitaocima na poverenju koje imaju u naše proizvode“ – izjavio je Ernst Prost, direktor kompanije LIQUI MOLY.

Čitaoci Nemačkih magazina ‘Auto Motor und Sport’, ‘Auto Zeitung’ i ‘Motorrad’ su se složili da ne postoji bolji i dostupniji brend u klasi.

“Jedna stvar je da proizvodite visoki kvalitet, ali je izvrsno dostignuće da su vozači automobila prepoznali visoki nivo kvaliteta. ‘‘- objasnio je Ernst Prost. “Ali

LIQUI MOLY je osvojio nagradu čitaoca deveti put po redu, u magazinima ‘‘Auto Motor und Sport ’’ i ‘‘Auto Zeitung ’’.

“Ne uzimamo ove nagrade zdravo za gotovo, radimo ekstremno svaki dan da bismo ostvarili ovaj uspeh’’ – kaže Ernst Prost.
“ Naš cilj je jasan. Želimo da budemo izabrani i u 2020. godini za najbolji brend ulja, što bi nam donelo ovo priznanje desetu godinu za redom.”

LIQUI MOLY je ostvario odličan uspeh i izvan svog osnovnog biznisa.
U kategoriji proizvoda za održavanje automobila, brend je završio na drugom mestu u magazinu  ‘‘Auto Zeitung’ i takođe u ‘‘Auto Motor und Sport’’.
Prvi put ove godine, LIQUI MOLY je dobio nagradu čitaoca u magazinu ‘‘Motorrad’’ – najpopularnijem magazinu za motorcikle u Evropi.