Direktor LIQUI MOLY najbolji menađer na tržištu

Anketa koju je sproveo Nemački magazin Markt intern pozicionira direktora Ernst Prosta na vrh.

 

Generalni direktor  LIQUI MOLY, Ernst Prost je najbolji menadžer na tržištu automobila u godini 2019/2020. Ovo je rezultat ankete koju je sproveo industrijski žurnal – Markt intern. “Ova je nagrada dodatna motivacija za moj tim ,” izjavio je Ernst Prost.

Svake godine, Markt intern postavlja pitanja čitaocima, i traži njihovu ocenu za menadžere u auto industriji. Više od 50 menadžera su deo ovog tržišta, a isti pripadaju sferi proizvođača automobila, dobavljača, osiguravajuća društva i banke. Ove su godine čitaoci izabrali Ernst Prosta da bude na vrhu. Razlozi za ovu odluku su: “Primerna posvećenost Nemačkoj kao lokaciji za proizvodnju” , “Prost i njegov tim su održali kooperativno partnerstvo sa nama dilerima godinama ” i “Prost je strastveni predstavnik auto industrije”.

“Nagrada, izbor čitaoca, plasman na samom vrhu podijuma, dugoročni uspeh i održivi rezultati su pravo zadovoljstvo za mene. Zadovoljstvo u ekstremno teškim vremenima,”- izjavio je Prost.
”Ova nagrada mi je dobrodošla kao čaša vode čoveku koji umire od žeđi. .”

Još od 2010. godine, Ernst Prost se uvek plasirao u vrhu, među top 6 u izboru ankete, prošle godine je završio na drugom mestu, a u 2012. godini je bio na vrhu liste.

Ova obnovljena titula je još jedno ogromno priznanje za Prosta, njegova velika postizanja kao preduzetnika i njegove odlične veze sa biznisima srednje veličine u u automobilskoj trgovini.  napisao je u ovoj prilici  Markt intern.