Glavna nagrada Hyundai i30 N odlazi u Austriju!

Više od 4000 učesnika je poslalo svoje fotografije na  #MyLiquiMoly – Moment takmičenju.

Veliki momenat za Markusa J-a: Austrijanac je osvojio Hyundai i30 N u #MyLiquiMoly-Moment takmičenju. Njegova je slika bila izabrana od 4.000 fotografija poslatih iz celog sveta.

Luca Engstler vozač za LIQUI MOLY tim u Timu Engstler u TCR Internacionalnoj Serij i Piter Bauman marketing direktor LIQUI MOLY su predali novi Hyundai i30 N u LIQUI MOLY racing dizajnu Markusu J. iz Austrije u Ulmu, u fabrici proizvođača ulja.
Markus J. koji je stigao dan pre uručenja nagrade sa njegovom sestrom  iz grada udaljenog 700 kilometara bio je presrećan zbog svoje pobede: “Još ne mogu da verujem. Fantastično je!’’

Mehaničar i ljubitelj automobila može se sada osećati kao pravi trkački vozač iza volana njegovog novog  i30 N. Dvadesetpetogodišnjak je saznao za takmičenje na Facebooku  “Veran sam brendu LIQUI MOLY već duže vreme i naravno, pratio sam sadržaj i objave i profesionalno.’’

Markus J. se nije razmišljao dugo, poslao je svoj  LIQUI MOLY Momenat i držao palčeve.
“Moj sadašnji auto ‘‘stari Peugeot 106 ’’ je bio uz mene već dugo godina, kao što to možete videti i na pobedničkoj fotografiji. ” Fotografija pokazuje kako njegov Peugeot “pije” motorno ulje iz LIQUI MOLY bačve kroz veliku cevčicu u prijatnoj letnjoj večeri. Markus J. sedi sa svojim pićem do 106, kao da su drugari.

“Da, peugeot je sa mnom baš dugo. To je moj poslovni auto. Ali neću ga se otarasiti, i pored moje pobede. Hyundai i30 N će zasad biti moj vikend auto. Nekako mi je predobar za svakodnevnu vožnju. Ali se veselim što ću ga danas voziti kući.”

Takmičenje je bilo deo velike Best Brand Kampanje 2020. Kroz sedam meseci proizvođač motornih ulja će dodeliti i druge atraktivne nagrade. Takmičenje sa atraktivnim autom i još atraktivnijim dizajnom je počelo u Junu.  Hyundai i30 N je baza trkačkih auta Luke Engstlera. Fanovi brenda su bili pozvani da se fotografišu i da pošalju njihov LIQUI MOLY Momenat. Stiglo je oko  4000 slike iz celog sveta. Žiri je izabrao 150 fotografija od pristiglih. Onda je pobednik bio izabran lutrijom. Sledeće takmičenje, koje je vezano za MotoGP je na svom startu.

LIQUI MOLY i Luca Engstler čestitaju Markusu J.-u na njegovoj nagradi i žele mu dobru i bezbednu vožnju u svakom trenutku.