Kako postići hibernaciju motorcikla

Kako se bez brige vratiti na put posle zime, umesto da prvo morate da posetite garažu i servis: To nije problem ako svom motociklu obezbedite odgovarajuću negu i zaštitu!

 

Uz povećanje pritiska u gumama na 0,5 bara iznad nominalne vrednosti, podupiranje motocikla je takođe jedna od preporučenih „klasika”. Ovo rasterećuje gume, jer se od stajanja ne stvaraju tačke pritiska. Skladištenje baterije na suvom, hladnom i mrazno zaštićenom mestu jednako je preporučljivo. Najbolje hibernira uz minimalno, ujednačeno punjenje putem punjača. Pravi proizvodi za negu su takođe neophodni.

LIQUI MOLY nudi čitav niz korisnih proizvoda za “bavljenje” vašim motorom. Bilo da se radi o temeljnom čišćenju, pažljivom čuvanju ili „vitaminima” za rezervoar: Pomoću ovog alata vaš motor će ostati vizuelno i tehnički u formi tokom zime. Naši motociklistički proizvodi takođe doprinose održivom održavanju vrednosti vašeg motocikla. Detaljnije ćemo vam predstaviti naš svestrani paket za sigurnu hibernaciju motorcikla.

 

Motorbike Gasoline Stabilizer – – Motorni stabilizator benzina

Tako da motocikl bez zime započinje nakon zime: Motorni stabilizator LIQUI MOLY sa dugotrajnim efektom posebno je pogodan za preventivnu upotrebu. Stabilizator goriva testiran na turbo i katalizatoru čuva i štiti gorivo od starenja i oksidacije. Kako oksidacijom gorivo gubi sagorevanje i postaje neupotrebljivo za motor. Sa stabilizatorom goriva, motocikl će pouzdano startovati na početku sezone. Korozija se sprečava u celom sistemu goriva. Ovo omogućava benzinskom stabilizatoru da lako razgrađuje motocikle, skutere, četverocikle, motorne sanke i druge dvotaktne i četvorotaktne motore. Takođe je povećana bezbednost rada.
Srećan neželjeni efekat: Precizno doziranje koje dugoročno čuva vaš novčanik.

VIŠE INFORMACIJA

 

Motorbike Cleaner – Čistač motora

Osnova čuvanja i lepog izgleda vašeg motorcikla : Dobra nega za spoljašnost vašeg motora. Ovo je polje gde vam može pomoći  LIQUI MOLY Motorbike Cleaner. Tečnost za čišćenje, bez zagađujućih rastvarača, posebno razvijena za motocikle. Biorazgradiv i ekološki prihvatljiv. Prljavština, ulje i masnoća mogu se očistiti brzo i efikasno.

VIŠE INFORMACIJA

 

Gloss Spray Wax – Vosak u spreju za sjaj

Da biste osigurali da motor sija posle zime: Gloss Spray Wax je idealan proizvod kao dodatak čistaču za motocikle. Rezultat je zaštitni premaz koji nadoknađuje minimalne ogrebotine i štiti boju od vremenskih uticaja. Ovo takođe pomaže u očuvanju vrednosti motora. Masna prljavština se lako uklanja, bez ogrebotina. Lako se polira, stvara glatku površinu visokog sjaja i posebno dobru dubinu boje na svim površinama boje i gleđi. Naš sjajni vosak za sjaj je dobar i za obojene površine i za metalne boje.

VIŠE INFORMACIJA

 

 

Motorbike Multi-Spray

Omogućava glatku međusobnu interakciju delova čak i posle zime: LIQUI MOLY Motocikl Multi-Sprai podmazuje, rastvara rđu, štiti i brine o motociklu. Održava pokretne delove kao što su Bowden kablovi trajno glatkog rada. Tvrdoglavo zarđali šrafovi se olabave. Multi-Spray štiti celokupnu električnu energiju i sprečava škripanje. Štiti od korozije, brine o gumenim delovima i osigurava izvrsna svojstva prodiranja. Naš Multi-Spray je takođe mogao da se uveri u ove osobine tokom testa časopisa MOTORRAD (izdanje 26/2015): 84 od 100 bodova i stoga prvo mesto govori samo za sebe.

VIŠE INFORMACIJA

 

Motorbike Leather Suit Care
Kao “briga o koži” za vaše kožne komponente : LIQUI MOLY Motorbike Leather Suit Care je visoko kvalitetna emulzija za brigu i mazniju kožu. Posebno je adekvatna za sedišta, vrećice na sedišta, kožna odela itd. Osvežava boje i nudi zaštitu kao i brigu za kožu. Tretirana površina dobija polu-matiran sjaj sa dugoročnim efektom.

VIŠE INFORMACIJA

 

 

Motorbike Visor Cleaner – Čistač vizira za motocikle 

Uvek imajte jasan pogled: Generalno čišćenje kacige je dobra ideja, posebno na kraju sezone. Otpadi insekata i prljavština akumuliraju se uglavnom oko usisa vazduha. Pomoću našeg motornog čistača vizira možete ovo očistiti brzo, lako i efikasno. Čistač vizira za motocikle LIQUI MOLY čisti ulje, ostatke silikona, insekte i drugu prljavštinu. Ovo daje jasnu viziju i sigurnost. Odlični efekti čišćenja i jednostavnost upotrebe uverili su tim urednika časopisa „Motorradfahrer”.
Set krpa za čišćenje motociklističkih vizira

IN THE 10/2017 EDITION IT RECOMMENDED OUR VISOR CLEANER.

VIŠE INFORMACIJA

 

Motorbike Visor Clean Cloth Set