LIQUI MOLY dodeljuje Hyundai i30 N

Sportski automobil u ekskluzivnom dizajnu WTCR trka

Svi koji vole voziti svoje vozilo na sportski način, trebaju učestvovati u nagradnoj igri  kompanije LIQUI MOLY. Stručnjak za proizvodnju ulja i aditiva dodeljuje jedan auto  Hyundai i30 N sa 275 konjskih snaga u ekskluzivnom dizajnu WTCR serije. Sve što vam treba je malo kreativnosti i sreća da biste ga dobili.

Učešće u kampanji je veoma jednostavno. Zamislite neki kreativni momenat, napravite fotografiju i sa oznakom  #MyLIQUIMOLY i unesite je na http://my-liqui-moly.com/.

Pobednik će biti najoriginalnija fotografija.
Ako objavite vašu fotografiju na Instagramu sa hashtagom #MyLIQUIMOLY učestvujete i u nagradnj igri za izvlačenje pet telefona iPhone SE.

LIQUI MOLY je radio dugo sa Bavarskim trkačkim timom  Engstler Motorsport, koji učestvuje u  World Touring Car Championship WTCR sa nekoliko  Hyundai i30 TCR. Ovo je proizvelo ideju da se ponudi takav automobil kao nagrada. Ne kao trkačko vozilo, naravno, nego kao legalni za običnu vožnju  i30 N u ekskluzivnom dizajnu WTCR . A ne treba se zanemariti i putnička verzija sa 275 konjskih snaga.

Takmičenje je deo velike reklamne kampanje LIQUI MOLY kojom se pravi kampanja sa ciljem da se skupi milijardu kontakata do kraja tekuće godine.