LIQUI MOLY i “kultni specijalist” Edd China lansiraju seriju

Video klipovi na socijalnim mrežama pokazuju kako da produžite životni vek vaših vozila.

 

  • Demonstracija kako se čiste injektori proizvodima LIQUI MOLY, kako se radi čišćenje tečnosti kod automatskog menjača, kao  i jednostavna promena ulja.
  • Video serija je produženje partnerstva sa najvažnijom internacionalnom platformom fanova automobila  DRIVETRIBE

Internacionalna TV legenda u auto sektoru je uverena u kvalitetu proizvoda  LIQUI MOLY pa sada spodeljuje svoje znanje u kratkim klipovima na socijalnim mrežama. Edd China – je TV prezenter, inovator, fan automobila i kultna figura.

Mnogo ljudi dobro poznaje  Edd China od poznatog  TV serijala “Wheeler Dealers”, koje se emituje na Kanalu Discovery. U toj je seriji Edd popravljao, unapređivao i restaurirao stare automobile u fiksnom buđetu.

Ali je on poznat i po Youtube video klipovima. U njima, harizmatični Englez demonstrira svoje tehničko znanje i veštine, ali se zna pojaviti i u neobičnim projektima, kao što je “najbrža sofa na svetu ”.

U najnovijim video serijama, China će koristiti svoj Ford Mondeo ST200, koji je dobro poznat entuzijastima, i njegov Range Rover da bi pokazao najjednostavnije trikove oko toga kako vam LIQUI MOLY može zaštediti novac ali i produžiti životni vek automobila.

Sa oko 380,000 fanova na Facebooku, 467,000 subscribera na YouTube i 160,000 followers na Instagramu, Edd China je stvarno jak partner. Ovaj reach je zasiljen i automotivnim blogom  i LIQUI MOLY partnerom  “DRIVETRIBE”: Oko 4.5 miliona fanova na Facebooku,  , 613,000 followera na Instagramu i 1.49 miliona pretplatnika na YouTube prave ovaj portal  “hotspot” za sve što se radi sa automobilima.

Marketing direktor LIQUI MOLY, Peter Bauman  : “Presrećni smo što je tako voljen lik i autentičan ekspert kao Edd China impresioniran kvalitetom naših proizvoda. Ovde imamo dva kultna brenda koji dolaze zajedno da obezbede veću internacionalnu publiku sa praktičnim trikovima oko fnkcionalnosti i održavanju vrednosti njihovh vozila. .”

Videa će biti na raspolaganju na ovom sajtu, na LIQUI MOLY socijalnim mrežama i na svom kanalima DRIVETRIBE od 13 oktobra i biće postavljani svake nedelje.

Edd China vas vodi kroz promenu tečnosti za automatski menjač upotrebom LIQUI MOLY-jevog Gear Tronic II