LIQUI MOLY partner MB Motorsport u njihovoj debitantskoj BTCC kampanji

“Ako se naši proizvodi pokažu na trkačkoj stazi, oni su odlični i za svakodnevnu upotrebu. ”

MB Motorsport pojačan sa Blue Square su oduševljeni najavom da je LIQUI MOLY, globalno priznat proizvođać automobilskih prozvoda u oblasti hemije, u partnerstvu za prvu sezonu Britanskog Touring Šampionata za vozila.

LIQUI MOLY, koji proizvodi premijum maziva, motorna ulja, aditive i mnogo više, će podržati dva vozila Honda Civic Type Rs, upravljani od strane Džejka Hila i Sema Ozborna, u pokušaju da tim napravi zapamćen rezultat u 2020. godini.

Saradnja u 2020. godini je na ogromno zadovoljstvo i za vlasnika tima, Šona Halembija, koji je prezadovoljan što će sarađivati sa LIQUI MOLY timom.

“Odlično je što ćemo imati podršku od svih u Likvi Moliju i na stazi i van staze, i nadam se da ćemo uživati u mnogo uspeha na stazi  izvan nje ove godine. Nakon intenzivnih testiranja u predsezoni, jedva čekamo start sezone.”

Tim Keller iz LIQUI MOLY-ja je takođe podelio svoju uzbuđenost oko stvaranja snažnog partnerstva u  BTCC mreži MB Motorsport.

“LIQUI MOLY je prisutan u moto sportu duže vreme, posebno u touring trkama. U prošlosti u  WTCC, danas u TCR i WTCR. Očekujemo saradnju sa MB Motorsportom i baš smo srećni što će BTCC početi uskoro. Ako se naši proizvodi dokažu na stazi, to znači da su dobri i u svakodnevnom životu. ”