Put oko Nemačke sa LIQUI MOLY kalendarom

Foto modeli su privukli sve poglede na Crnom moru i u Crnoj šumi..

Kalendar 2021. godine LIQUI MOLY budi želje za putovanjem. Korona, sa druge strane, daje ograničene mogućnosti za turističke avanture. Kao pozadine u svom kalendaru za 2021. godinu, stručnjak za proizvodnju motornih ulja i aditiva je izabrao lokacije (gradove i pejzaže) u Nemačkoj. Ali pandemija je još u vođstvu, jer se foto sešn radio u studiju u Minhenu. A kalendar to pokazuje više ili manje – otvoreno.

“Foto modeli vode gledaoce u 13 od najvažnijih lokacija u Nemačkoj. I zato što niko ne zna da li i kako će putovanje biti moguće u 2021. godini, nosimo ove lokacije u radionice ili u domove,” – kaže generalni direktor LIQUI MOLY Ernst Prost. Od Crnog mora do Crne šume, od  Loreleia do Drezdena, motivi se ređaju u svim pravcima.

Ako pogledate pažljivije, otkrićete i objekte koji se baš ne uklapaju u pejzaž. Zato što ovi elementi pripadaju foto studiju. Ovo je lokacija gde je kalendar produciran. Umesto da se radi u prirodi ili u urbanim gužvama, akcija se radi u studiju. Svetlo pokazano na levoj strani slike, ili nedovoljno centrirani travnjak ili samolepljive oznake na podlozi nisu greške koje su se provukle i kojih se treba stideti, nego su bili namerno postavljeni na svojem mestu.

“Zaštitne maske još uvek izgledaju nerealno u svakodnevnom životu, isto kao što se i kalendar poigrava sa nestvarnim aspektima. Modeli i priprema su originalni, ali pozadine nisu, iako možda izgledaju takvi. Fotke su mali izlasci od svakodnevnog života u šarmantnom društvu. ,” kaže Ernst Prost. Odštampano je 155 000 kopija.

A svako ko preferira motorizirane modele od onih na dve noge i kome nedostaju sportske i automobilističke arene može izabrati motor sport kalendar LIQUI MOLY. On obuhvata ekstenzivne aktivnosti stručnjaka za ulje: Motorcikle, trkačke automobile i kamione, sa uzbudljivim trkama na stazi.

Put oko Nemačke sa LIQUI MOLY kalendarom : izrada kalendara

LIQUI MOLY kalendar 2021

LIQUI MOLY motorsport kalendar 2021