Tri načina da očistite klima uređaj

Ova tri proizvoda LIQUI MOLY će vam pomoći da uklonite neprijatnu aromu od Vašeg ventilacijskog sistema.

Upotreba je izuzetno laka : upalite motor, uključite klima uređaj, postavite na modu cirkuliranje vazduha, zatvorite sve prozore, postavite kanticu na mestu gde vam stoje noge, aktivirajte preparat i napustite vozilo. Kantica se prani sporo i ventilacija koja cirkuliše distribuiše sprej u ventilacijskim kanalima, a dolazi i do isparivača klima uređaja. Visoko efikasni sustav čiste isparivač, oslobađaju nečistoću i izbacuju je zajedno sa vodom koja se kondenzuje.  Na ovom načinu, preparat se bori sa lošim mirisom u njegovom izvoru. Aplikacija se završava za deset minuta. Umesto mirisa ustajanog vazduha, širi se prijatna aroma citrona.

Sprej je toliko efikasan da i mala količina u kantici je sasvim dovoljna za jedno vozilo. Da bi se osigurali da se cela sadržina kantice ubacuje u protoku vazduha a ne u patosnici zato što se kantica prevrnula, pakovanje se može transformirati u stabilnom stalaku. Na ovaj način, kantica ostaje u ispravnoj poziciji, kao na slici.

Upotreba je toliko laka da je vozači sami mogu koristiti. Ne morate skidati polen ili filter za prašinu. Naravno, ovo uradi sam rešenje nije toliko temeljito kao da to urade profesionalci u servisu. Ali je brže i košta manje. Ako vazduh nije bolji nakon ove procedure, moraćete ipak da posetite profesionalce.

 

 

Drugi proizvod je temeljniji  : Čišćenje sa LIQUI MOLY A/C System Cleanerom. Sprej može uključivati i veliku sondu kojom se supstance direktno ubrizgavaju u sveži sistem za dotok vazduha. Ovim se garantuje da i protoci, i evaporator i klima uređaj su čisti. Prednost je u jednostavnoj primeni bez dodatne opreme. Čistač se može koristiti i od iskusne krajne korisnike.

 

Najtemeljniji način čišćenja vam mogu ponudite profesionalni servisi. Za taj cilj LIQUI MOLY je razvio 2K A/C System Cleaner. Konvencionalni čistači klima uređaja su osetljivi na temperaturu i se razgrađuju na visoke temperature. To nije slučaj sa  2K A/C System Cleaner. Dve komponente se prvo mešaju pred upotrebe. Odvojene se mogu čuvati do dve godine. Zato se 2K A/C System Cleaner može koristiti u zemljama sa visokim temperaturama. Tečnost za čišćenje se aplicira na evaporatoru sa pištoljem za prskanje i sa sigurnošću odstranjuje bakterije i vlagu.

Ove tri metode pokrivaju ceo spektar usluge za čišćenje Vašeg klima uređaja. Svako može pronaći ono što traži, zavisno od dubine novčanika i efekta koji se želi postići. Dodatno, neprijatna aroma iz sistema za ventilaciju ide u zaborav.